25 octombrie 2011

NCIS: Los Angeles – sezonul 2

Din 2 noiembrie 2011, în fiecare miercuri, de la ora 23:15, postul de televiziune AXN difuzează sezonul 2 al serialului „NCIS: Los Angeles„, cu Chris O’Donnell şi LL Cool J în rolurile principale.„NCIS: Los Angeles” este o dramă despre lumea riscantă a unei divizii NCIS care trebuie să prindă criminalii periculoşi ce ameninţă securitatea naţională. Luându-şi identităţi false şi folosind cea mai avansată tehnologie, această echipă de agenţi extrem de bine pregătiţi lucrează sub acoperire şi-şi riscă vieţile pentru a-şi îndeplini misiunile. Agentul special “G” Callen (interpretat de Chris O’Donnell) este un cameleon care se transformă în oricine e nevoie să fie ca să se infiltreze în lumea criminalilor. Partenerul lui este agentul special Sam Hanna (interpretat de LL Cool J), un fost membru al trupelor SEAL care a luptat în Afganistan şi Irak. Agentul special Kensi Blye (interpretată de Daniela Ruah) este fiica extrem de isteaţă a unui puşcaş marin ucis. Ea trăieşte pentru adrenalina care vine odată cu munca sub acoperire. Operatorul Eric Beale (interpretat de Barrett Foa) se ocupă de fiecare computer şi maşinărie din centrul diviziei. Un alt membru al echipei este Henrietta “Hetty” Lange (interpretată de Linda Hunt), care îi supraveghează şi le oferă sprijin material şi moral. Din acest sezon, echipa are un nou membru: Marty Deeks (interpretat de Eric Christian Olsen), un detectiv sub acoperire de la poliţia din Los Angeles, care a fost recrutat în echipă de Hetty. Având la dispoziţie cele mai noi şi moderne echipamente şi aflându-se tot timpul în situaţii care le pot pune viaţa în pericol, membrii acestei echipe se bazează unul pe altul pentru a-şi duce misiunile la capăt şi pentru a apăra interesele ţării.

Acest serial, la fel ca şi serialul din care este derivat, „NCIS: Anchetă militară”, a fost bine primit de public şi de critici, atât în Statele Unite cât şi celelalte ţări în care a fost difuzat, şi a demonstrat încă o dată că cele două personaje principale formează o echipă foarte bună.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook