12 iulie 2013

Redacţia – sezonul 2

Cel de-al doilea sezon al serialului „Redacţia” („The Newsroom„) debutează pe 15 iulie 2013, de la ora 20:00, la HBO. Acest sezon este alcătuit din 9 episoade.



„Redacţia” spune povestea unei echipe de ştiri ce porneşte într-o misiune aproape imposibilă, de a face ştiri corecte și autentice în ciuda obstacolelor profesionale sau a celor de ordin personal.

Serialul creat de Aaron Sorkin (laureat cu Oscar pentru scenariul filmului „The Social Network”, producător executiv şi scenarist al serialului multi-premiat cu Emmy „The West Wing”) şi produs de acesta împreună cu Scott Rudin şi Alan Poul aruncă o privire în culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe vieţile echipei atât din faţa, cât şi din spatele camerei de filmat.

Acţiunea serialului este centrată pe vieţile prezentatorului de ştiri (interpretat de Jeff Daniels), producătorului executiv (interpretată de Emily Mortimer), colegilor de redacţie (interpretaţi de John Gallagher Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Olivia Munn, Dev Patel şi alţii), directorului departamentului de ştiri (interpretat de Sam Waterston) şi a directoarei televiziunii (interpretată de Jane Fonda), atât din faţa cât şi din spatele camerelor de filmat.

Sezonul 2 se desfăşoară de-a lungul a cinci zile, cele dinaintea alegerilor prezidenţiale din 2012, şi cuprinde flashback-uri de la evenimentele anterioare, din 2011 şi 2012. Una dintre cele mai importante poveşti din acest sezon implică un proces intentat de un angajat cu privire la rezilierea contractului său de muncă. Acesta susţine că a falsificat un raport despre un atac armat iniţiat de guvernul SUA. În timp ce procesul ia amploare, echipa redacţiei de ştiri continuă misiunea, în ciuda tuturor obstacolelor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook