25 iunie 2012

Redacţia

„Redacţia” („The Newsroom”), un nou serial produs de HBO, are premiera pe 25 iunie 2012, ora 20:00, la HBO România. Primul episod al serialului este disponibil gratuit şi pe HBO GO.



„Redacţia” aruncă o privire în culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe vieţile echipei atât din faţa, cât şi din spatele camerei de filmat.

Creat de Aaron Sorkin (laureat cu Oscar pentru scenariul filmului „The Social Network”, producător executiv şi scenarist al serialului multi-premiat cu Emmy, „The West Wing”), noul serial spune povestea unei echipe de ştiri ce porneşte într-o misiune aproape imposibilă, de a face ştiri „aşa cum trebuie”, în ciuda obstacolelor profesionale sau a celor de ordin personal.

Jeff Daniels (nominalizat la Globul de Aur pentru rolurile din „The Squid and the Whale”, „Something Wild” şi „The Purple Rose of Cairo”) este Will McAvoy, prezentatorul de ştiri adulat de telespectatori, iar Emily Mortimer (cunoscută din „Hugo”, „Shutter Island”) este MacKenzie McHale, producătorul executiv al emisiunii de ştiri şi fosta iubită a lui Will. Sam Waterston e Charlie, şeful secţiei Ştiri, un alcoolic cu principii, John Gallagher Jr. e Jim, producătorul plin de resurse al emisiunii, iar Alison Pill e Maggie, fostă voluntară devenită producătoare. Dev Patel (actorul principal din „Vagabondul milionar”) e Neal, un tânăr angajat, Olivia Munn e Sloan, analista financiară foarte sexy, iar Jane Fonda (laureată cu Oscar pentru rolurile din „Klute” şi „Julia”) e Leona Lansing, şefa companiei care deţine ACN-ul.

Acţiunea serialului se desfăşoară în cadrul fictivului canal de televiziune ACN, dar ştirile care sunt expuse în fiecare episod provin din evenimente ce au avut loc în realitate – de la devărsarea de petrol din 2010, la controversa din Arizona legată de emigrare, încheind cu Occupy Wall Street – evenimente luate din ziarele vremii ce oferă serialului autenticitate.

Redacţia revine asupra unor ştiri ce au fost cap de afiş în realitate, doar că, de această dată, sunt transmise de personajele serialului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Redacţia"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook