26 septembrie 2016

Ritmul inimii

Inspirat de viaţa şi realizările Dr. Kathy Magliato, noul serial medical dramatic „Ritmul inimii” („Heartbeat”) are premiera exclusiv la DIVA, cu două episoade difuzate doar marți, 27 septembrie 2016, de la ora 21:00, în continuare fiind difuzat câte un episod.



Serialul prezintă povestea Dr. Alex Panttiere (interpretată de Melissa George), un chirurg cardiovascular renumit în întreaga lume şi una dintre puţinele femei care activează în acest domeniu. Încăpăţânată şi curajoasă, Alex operează întotdeauna după propriile reguli, se bucură de o viaţă personală intensă – care o ţine la fel de ocupată ca locul ei de muncă -, coordonează zilnic medici internişti şi şefi sceptici şi împinge graniţele medicinei la maximum. Este un medic de succes, care trebuie să facă față presiunilor de tot felul și care trebuie să se confrunte cu pacienți aflați în situații limită, cu copii bolnavi, un fost soț și un iubit.

În primele episoade ale serialului „Ritmul inimii”, când doi gemeni siamezi ajung la spital diagnosticaţi cu cancer, Alex recomandă o operaţie extrem de riscantă, ceea ce provoacă o dezbatere etică intensă în cadrul secţiei. Într-un alt episod, când întâlnește, la spital, un tânăr care nu poate vorbi decât rostind toate propoziţiile invers, Alex vede o şansă de a testa o nouă tehnologie.

În „Ritmul inimii” mai joacă și actorii Dave Annable, Don Hany, Shelley Conn, Rudy Martinez, Maya Erskine și mulți alții.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook