27 martie 2017

Pe urmele misterelor

Mini-serialul din opt episoade „Pe urmele misterelor” („Hooten & The Lady”) începe marți, 28 martie 2017, la ora 21:00, exclusiv la DIVA. În fiecare marți se difuzează câte un episod – cu excepția zilei de 28 martie, când sunt difuzate primele două episoade ale serialului britanic. Este o poveste plină de aventură, acţiune şi dramatism, care îi are în rolurile principale pe Michael Landes (Hooten) şi Ophelia Lovibond (The Lady) şi care spune povestea unor aventurieri care umblă prin lume, în căutare de comori ascunse. Cele două personaje sunt complexe – doi oameni care se ajută reciproc să exceleze în ceea ce fac, dar care nu ar recunoşte asta niciodată. În serial joacă, în rolul distinsei Lady Lindo-Parker, și celebra actriță Jane Seymour.Creat de premiatul scenarist Tony Jordan şi de o echipă de scenarişti de neegalat, „Pe urmele misterelor” este un serial dramatic contemporan extrem de ambiţios, plin de adrenalină, care te ţine cu sufletul la gură, plin de personaje extraordinare, cascadorii spectaculoase şi locuri de filmare fabuloase. Are un buget impresionant, spune o poveste de înaltă clasă şi a fost creat cu mare atenţie la detalii. Tonul glumeţ al poveştii şi doza modernă de ironie transformă această dramă escapistă şi distractivă într-o producţie care poate fi vizionată de toată familia.

În cele mai întunecate colţuri ale Amazonului, diligenta şi mereu entuziasmata Lady Alexandra Lindo-Parker – aflată în prima ei expediţie pentru British Museum – dă peste Hooten, un căutător de comori american, şarmant doar pe alocuri, dur când este nevoie şi mare amator de aur. Cei doi nu se înţeleg deloc, dar rămân împreună deoarece riscă moartea. Şi nu trece mult până când cad de pe munţi şi din elicoptere, călătoresc prin deşert pe cămile, descoperă temple ascunse şi comori de poveste, dau chiar şi peste legendarul oraş al aurului, El Dorado.

Alex îi recunoaşte vrând-nevrând valoarea lui Hooten, dar asta nu înseamnă că nu îl consideră la fel de enervant; iar Hooten nu devine complet cinstit doar pentru că acum lucrează pentru British Museum. Ajutaţi de colegii pricepuţi ai lui Alex, Ella şi Clive, şi de resursele de la British Museum, călătoresc prin lumea largă (pentru început, Egipt, Italia, Himalaya, Etiopia, Rusia, Cambodgia şi Insulele Caraibe) în căutare de comori pierdute.

Se contrează, se bat reciproc la cap, dar împreună au abilităţile necesare pentru a duce misiunea la bun sfârşit şi ne vor duce, odată cu ei, într-o călătorie de zile mari…

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook