1 mai 2020

Misterele din Casa Magicianului

Andrei Teașcă lansează, în premieră națională, „Misterele din Casa Magicianului”, un serial fantasy online, sâmbătă, 2 mai 2020, de la ora 20:00, ce este urmat de un podcast live interactiv. Realizat exclusiv cu telefonul mobil, acest serial îmbină iluzionismul cu magia și simbolistica basmelor, folosindu-se de situații amuzante.Copiii pot urmări povestea personajului principal – magicianul – care realizează momente de magie, încercând să-i învețe și pe ei, în fiecare episod, câte un truc, însă e întrerupt de tot felul de lucruri stranii: dispar și apar obiecte, spiriduși…

Casa Magicianului se transformă într-o lume de poveste cu personaje bizare și spirite magice care nu fac altceva decât să-l încurce pe magician și să-l determine să caute cheia misterelor. Și în acesta călătorie de inițiere el va descoperi că, de fapt, se confruntă cu propriile frici. Iar Magicianul îi va învață și pe copii cum să-și înfrângă fricile prin magie.

După fiecare episod de 15 minute, Andrei Teașcă interacționează live cu micuții spectatori, prin intermediul paginii de YouTube/Facebook a Teatrului de Magie. Acolo, Magicianul le răspunde la întrebări, dezbat împreună cele întâmplate și le explică diverse trucuri pentru a-i învăța pe copii câte ceva din secretele magicienilor.

De asemenea, copiii pot câștiga un premiu prin intermediul podcastului live, dacă sunt atenți și rețin indiciul prezentat în episod.

Prof. dr. Andrei Teașcă, fondatorul Teatrului de Magie, declară:

Mi-a venit această idee, fiind constrâns, ca toată lumea, de această stare de urgență în care ne aflăm. Și, fiind în imposibilitatea de a realiza spectacole la sediul teatrului, am considerat că trebuie să reiau legătura cu spectatorii prin interemediul magiei și al internetului. Izolat în Casa Magicianului plină cu trucuri și magii, mi-a venit ideea de a filma un serial fantasy, îmbinând magia cu poveștile și personajele bizare. Eu sunt interpret, operator și regizor. Spiritul unui artist nu poate fi izolat, chiar dacă fizic am fost nevoiți să păstrăm distanța. Prin intermediul poveștilor, imaginației, putem să călătorim într-o lume de basm și să creăm povești minunate pentru copii.

Serialul „Misterele din Casa Magicianului” este transmis online în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, apoi Magicianul se întâlnește live cu spectatorii săi prin YouTube/ Facebook.

Premiera din 2 mai 2020 conține două episoade (20:00 – 20:30). Serialul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.

Accesul la fiecare episod se face în baza unei donații.

Totodată, Teatrul de Magie a lansat de curând și „Micul Magician Online”, un show de 30 de minute care îmbină momente din spectacolele Magicianul Trăsnit și AbraMagic.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook