29 martie 2017

Final Frontier 2017

La sfârşit de săptămână, pe 1 și 2 aprilie 2017, are loc ediția cu numărul șase a singurului târg de carte SF&Fantasy din țară: Final Frontier. Iubitorii de carte sunt aşteptaţi la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr.5, sector 3, Bucureşti), partenerul principal al evenimentului, sâmbătă și duminică de la 11:00 la 19:00.



Pentru adevărații iubitori de literatură SF și fantastică, Final Frontier reunește în fiecare an editurile de SF&Fantasy: Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Tracus Arte, Tritonic, Crux, Herg Benet, Crime Scene Press, Books Express, care prezintă titluri noi și oferă reducerile special pentru târg la cărțile autorilor români și străini și de cele mai recente volume în limba engleză.

Scriitorii prezenți anul acesta la târg gata să ofere autograf sunt: Michael Haulică, Oliviu Crâznic, Dragoş C. Butuzea, Aurel Cărășel, Marian Coman, George Arion, Sebastian A. Corn, Alexandru Voicescu; și scriitorii din noua generație: Andrei Panţu, Andrei Mazilu, Alexandru Lamba, Florin Purluca, Cătălina Fometici, Cezarina Anghilac și Ovidiu Eftimie, autorul fenomenului „Arhanghelul Raul”. Invitatul special al ediției este scriitorul Dan Doboș. Pe toți aceștia îi puteţi urmări la dezbaterile și lansările din programul târgului.

Pentru că pasiunea pentru SF și Fantasy trece dincolo de cărți, puteţi colecționa cele mai noi obiecte fan art de la Nyx Art și Wizart Room, puteţi trece de partea bună a forței alături de Cavalerii Jedi din Star Wars care sunt și anul acesta prezenţi sau vă puteţi pierde în sesiunea de Live Drawing de bandă desenată.

În plus, puteţi participa la demo de make-up SF alături de Alina Diana Crisu și echipa sa şi nu rataţi revistele de la HAC! BD și board games de la Red Goblin.

Motivele pentru care merită să evadaţi toată ziua în Final Frontier #6 sunt scurtmetrajul semnat de scriitoarea Doina Ruști urmat de o sesiune de Q&A şi atelierele târgului:

  • robotică cu Academia Inventează.ro,
  • scriere creativă alături de scriitori consacrați,
  • bandă desenată cu Vlady,
  • anime cu Aice Teodorescu,
  • atronomie cu Adrian Șonka.

Intrarea este liberă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook