25 martie 2015

Final Frontier 2015

Oamenii de știință mai au puțină vreme la dispoziție pentru a descifra misterele călătoriei în timp ca tu să poți ajunge înaintea tuturor la Final Frontier, a patra ediție a singurului târg de carte SF & Fantasy. Coordonate de introdus în mașina timpului: 28 și 29 martie 2015, la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37), de la 10:00 la 19:00.

Final Frontier

Nu știi încă de ce să te arunci în viitor? Editurile vin cu prețuri de până la 80% mai mici (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic, Crux), reduceri vor fi și la figurine cu personaje SF & Fantasy, iar dacă ai cumpărat trei reviste de benzi desenate, primești una gratis (The Walking Dead, Red Goblin și 101 figurine). Pe lângă asta, ai ocazia să pui mâna pe cărți fantastic de noi, care văd lumina zilei la Final Frontier, dar și peste 100 de cărți și filme la 5 ron și jocuri pe console (Ps3, Wii, Xbox 360, Ps2).

Vei vrea să cunoști viitorul din primul rând la evenimente. Au loc lansări de carte, ateliere de scriere creativă şi benzi desenate, discuții pe tema SF-ului românesc, despre Festivalul de la Râșnov, despre colecția Nautilus a Editurii Nemira, SRSFF sau ROMCON 2015. Invitați speciali ai ediției sunt Oliviu Crâznic și Sebastian A Corn.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook