9 martie 2021

Soundcheck Attack – Vița de Vie aniversează 25 de ani

Vița de Vie începe aniversarea celor 25 de ani de carieră prin lansarea unui joc personalizat, „Soundcheck Attack”, însoțit de o coloană sonoră în 8-bit.Prin alăturarea în joc a celor 5 eroi din trupă îi facem să parcurgă cele 17 orașe din turneu, în timp ce sunt atacați la probele de sunet de peste 30 de personaje diferite care trebuie toate transformate în fani. Fiecare membru al trupei are o superputere căreia îi puteți face upgrade și le folosiți înțelept. Cei 4 Bossi sunt foarte periculoși.

Adrian Despot spune:

Soundcheck Attack” a fost produs de extratereștrii de la Deadlime și este un cadou pentru fanii noștri, cei care au fost alături de noi în acești 25 de ani incredibili. Jocul este disponibil în varianta desktop, download gratuit în Google Play și App Store. Adică peste tot.

Coloana sonoră a jocului in 8-bit – „Soundtrack Attack (8-bit)” – este disponibilă pe toate platformele digitale și este precedat de lansarea primului single, „Iamma (8-bit)”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook