7 martie 2022

When I Close My Eyes

Chelsea Cutler a lansat varianta deluxe a albumului „When I Close My Eyes”. Albumul conține trei piese noi, inclusiv „What Everybody Wants” pentru care artista a lansat și un videoclip, dar și lansarea recentă „The Lifeboat’s Empty!”.Chelsea spune:

Când am lansat „WICME” în octombrie 2022, am simțit că nu eram pe deplin pregătită să încep să merg mai departe. Am continuat să scriu și am terminat trei piese noi pe care le-am iubit cu adevărat și am decis că trebuie să facem o versiune deluxe. Sunt atât de încântată să pot continua această eră cu fanii mei, în special cu turneul care începe în doar câteva zile.

Chelsea Cutler pornește în turneu în primăvara 2022, cântând la Coachella și The Governors Ball, dar și în alte 25 de locații din Statele Unite ale Americii.

„When I Close My Eyes” a fost scris, produs și înregistrat de Chelsea Cutler împreună cu puțini colaboratori. Proiectul a fost lăudat de NPR’s Weekend Edition, Variety, MTVNews, Entertainment Tonight, COMPLEX, UPROXX, Consequence, HYPEBAE, Ones To Watch. În plus, artista a interpretat piesa „Devil On My Shoulder” la The Late Show with Stephen Colbert.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook