30 noiembrie 2021

Inimă albastră

Sore și Adrian Sînă și-au unit forțele și lansează piesa „Inimă albastră”, însoțită și de un videoclip muzical sugestiv. Cântecul a fost compus de Adrian Sînă, care a scris și versurile alături de Maria Georgiana Zanfir, Nicoleta Darabană și Izabela-Mihaela Radu. De instrumentalul track-ului s-au ocupat Andreas Oberg și Dorin-Marian Achim, cel din urmă realizând și mix-ul și master-ul melodiei.



Aceasta este prima colaborare a celor doi artiști, despre care Sore a declarat:

A fost dragoste la prima audiție, am simțit că piesa făcea parte din mine. Mă bucur tare pentru duetul acesta, ne doream să colaborăm împreună de mai mulți ani și cred că lucrurile bune merită așteptate.

„Inimă albastră” este o piesă de dragoste, nostalgică, care aduce în prezent o poveste de iubire din trecut. Aceasta reliefează faptul că nepăsarea și neglijența pot transforma o „inimă roșie” (ce poate fi interpretată drept o relație plină de pasiune și emoție) într-o „inimă albastră” (mai precis, într-o relație distantă și rece).

Videoclipul, regizat de Ionuț Trandafir, îi surprinde pe Sore și Adrian Sînă în rolurile principale, într-o sală de cinema, în timp ce aceștia vizionează un film de dragoste. Deși inițial, personajele par a fi străine, spre sfârșitul clipului putem deduce că imaginile derulate pe marele ecran transpuneau, de fapt, relația celor doi din trecut.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook