24 decembrie 2021

Wishes Come True

Duncan Laurence revine cu o piesă originală pentru perioada sărbătorilor de Crăciun, denumită „Wishes Come True”. Cu vocea sa impresionantă de tenor, acompaniată de notele îmbietoare de pian, piesa poate fi considerată o invitație specială către începutul unei povești de iubire: „Put on your winter coat / I’ll be outside / Meet me under the mistletoe / Baby I’m falling for you / Like snow on a Christmas night / When I’m with you wishes come true.”



Duncan Laurence a spus:

De când eram mic, am iubit Crăciunul datorită luminilor, cadourilor și mâncărurilor speciale. Dar, înaintând în vârstă, lucrurile au început să aibă altă valoare pentru mine. Nu mai apreciez așa de mult lucrurile materiale. Apreciez momentele pe care le petrec împreună cu oamenii pe care îi iubesc cel mai mult. E greu să-mi doresc altceva când îi am aproape pe toți cei dragi mie.

Laurence a câștigat concursul muzical Eurovision Song Contest, în 2019, cu piesa „Arcade”, interpretarea lui fiind lăudată de presa de specialitate, precum The New York Times și The Guardian. Prin debutul său în topul Billboard Hot 100, „Arcade” a devenit primul cântec care a câștigat Eurovision Song Contest din ultimii 45 de ani ce a reușit și performanța de a se clasa în acest top american.

Inclusă pe albumul de debut din 2020, „Small Town Boy”, succesul continuu al piesei demonstrează faptul că acest track este un evergreen.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook