5 noiembrie 2021

Girls Girls Girls

Melodia „Girls Girls Girls” este reinterpretare hit-ului „I Kissed A Girl” semnat de Katy Perry. Piesa este produsă de Fletcher și Kito. Sunetul minimalist pop se îmbină perfect cu vocea hipnotizantă și modul de a spune povești, prin care artista și-a creat o imagine fascinantă în lumea muzicii.



Noua melodie a captivat comunitatea TikTok, devenind virală pe platformă. Cea mai recentă piesa lansată de Fletcher a fost „Healing” și a fost apreciată de NME și V Magazine.

În 2020, artista a atras atenția cu melodia „Bitter” a fost single-ul principal al EP-ului „The S(ex) Tapes”. Proiectul a primit recenzii pozitive de la PAPER, SPIN, Teen Vogue și Nylon si a ajuns pe primul loc în clasamentul iTunes.

Fletcher este o artistă din Asbury Park, New Jersey, absolventă a Clive Davis Institute for Recorded Music. În 2019, artista a lansat EP-ul de debut, „You Ruined New York City For Me”.

Piesa „Undrunk” a fost pentru mai multe săptămâni în Billboard Hot 100 și a fost pe primul loc în Spotify Viral. Tot în 2019, Fletcher a fost nominalizată pentru Best New Pop Artist la premiile iHeartRadio. Artista a concertat la festivaluri importante precum Lollapalooza, Bonnaroo, Life is Beautiful, dar și la emisiuni TV, „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, „TODAY” și „Ellen”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook