7 iunie 2012

Fetele

Un nou serial creat de HBO debutează în România pe 9 iunie 2012, de la ora 20:00. Producţia originală „Fetele” („Girls”) urmăreşte poveştile unor tinere din New York şi prezintă variatele umilinţe şi rarele triumfuri ale acestora, în încercarea de a-şi face un rost în viaţă. Hannah, Marnie, Jessa şi Shoshanna trăiesc de câţiva ani în New York, dar încă nu ştiu foarte bine ce vor – de la relaţii, de la prietenele lor, de la ele însele. Şi situaţia nu pare a se clarifica.Hannah (interpretată de Lena Dunham) are 24 de ani şi îşi doreşte să devină scriitoare. Problemele încep atunci când părinţii (interpretaţi de Becky Ann Baker şi Peter Scolari) nu o mai susţin financiar şi este concediată de la internship-ul neplătit cu care îşi umplea timpul. Caută consolare în braţele lui Adam (interpretat de Adam Driver), un actor excentric, dar care nu îşi doreşte o relaţie stabilă în acest moment al vieţii sale. În timpul acesta, Marnie (interpretată de Allison Williams), colegă de apartament şi cea mai bună prietenă, organizează o petrecere în cinstea boemei Jessa (interpretată de Jemima Kirke), care, proaspăt întoarsă în New York, se va muta cu Shoshanna (interpretată de Zosia Mamet), verişoara sa mai tânără şi obsedată de „Sex and the City”.

Hannah (Lena Dunham) are o personalitate unică, un amestec de încredere în propriile puteri şi ură faţă de propria persoană. Îşi doreşte un iubit, dar refuză obligaţiile pe care le implică o relaţie. Îşi doreşte o slujbă, dar nu este dispusă să muncească.

Marnie (Allison Williams) este aparent exact contrariul lui Hannah: are un job şi un iubit stabil. Însă refuzul lui Marnie de a accepta că de fapt şi ea se simte pierdută o face să fie cea mai rătăcită prin viaţă dintre cele patru protagoniste.

Jessa (Jemima Kirke) este o boemă tolerantă şi aeriană, alergică la orice consideră ea că ar fi „burghez”. Îşi doreşte o viaţă ieşită din comun, dar, dincolo de faţada neînfricată, Jessa nu are deloc încredere în propria persoană.

Shoshanna (Zosia Mamet) îşi doreşte o viaţă inspirată şi demnă de „Sex and the City”. Exponentă inocentă a culturii suburbane, Shoshanna este de obicei subestimată de cei din jur, dar se poate dovedi o surprinzătoare sursă de înţelepciune.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Fetele"

  1. Pingback: Fetele - sezonul 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook