14 ianuarie 2021

Girls Like Us

După ce a debutat cu hitul „Control”, Zoe Wees lansează la începutul anului 2021 single-ul „Girls Like Us”.Această este a doua melodie lansată de către artista de origine germană Zoe Wees, după ce „Control” a devenit o piesă virală la nivel internațional.

Despre noua melodie, Zoe a declarat:

Pentru mine a fost cel mai dificil să cresc într-o lume în care simți că nu ești acceptat. Avem cu toții nesiguranțe, dar cred că asta ne face frumoși. Nu este întotdeauna bine să te gândești la modul în care ești privit de către cei din jur. Este mult mai important să te gândești la ceea ce simți tu”.

Versurile melodiei vorbesc despre solidaritate și legăturile puternice dintre toate fetele din lumea întreaga care simt presiunea societății. Totodată, este degetul mijlociu ridicat către standardele de frumusețe care sunt create și promovate de branduri și influenceri.

„Girls Like Us” este produsă de către Patrick Pyke și Ricardo Munoz.

Zoe a adunat o comunitate de fani care o urmăresc încă de când a lansat single-ul „Control”. Artista în vârstă de 18 ani s-a bucurat încă de la debut de succes internațional, piesa sa fiind inclusă în numeroase playliste de pe toată planeta.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook