27 aprilie 2021

Ghost

După ce a cucerit topurile muzicale din foarte multe țări cu single-urile „Girls Like Us” și „Control”, Zoe Wees prezintă o nouă piesă, „Ghost”, care este inclusă pe primul său album, „Golden Wings”, alături de cele două hituri. Materialul este disponibil în întregime pe 21 mai 2021.Piesa „Ghost” vorbește despre vulnerabilitatea oamenilor în fața iubirii, chiar Zoe spune că „piesa este despre momentul în care lași pe cineva să devină foarte apropiat, chiar dacă știi că acest lucru te poate distruge”. Piesa „Ghost” este una dintre primele melodii scrise de Zoe Wees.

EP-ul conține 5 piese, iar pentru Zoe toate sunt foarte importante, fiind autobiografice. Scrierea versurilor a fost terapie personală pentru Zoe Wees, iar titlul „Golden Wings” reprezintă putere și securitate, două lucruri esențiale pentru speranță.

Zoe Wees este în prezent artistul „Up Next” pentru Apple Music, iar fanii abia așteaptă lansarea noului proiect muzical, fiind o adevărată revelație pentru lumea muzicii.

Piesele de pe „Golden Wings” sunt: „Control”, „Girls Like Us”, „Hold Me Like You Used To”, „Ghost” și „Overthinking”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook