15 octombrie 2020

I Miss U

Jax Jones, DJ-ul care a cucerit de-a lungul timpului topurile cu piesele sale, a revenit cu o noua colaborare, „I Miss U” de această dată alături de Au/Ra. Track-ul este lansat după ce artistul a prezentat publicului albumul său de debut, „Snacks”.



„I Miss U” marchează o nouă fază din parcursul celebrului DJ, prin care acesta continuă să compună și producă melodii care să redefinească genul său muzical. Piesa este acompaniată de vocea artistei de origine germană, Au/Ra, cunoscută și pentru hitul din 2018, „Panic Room”.

Cu o bază autentică în muzica sa, Jax Jones a adus în melodiile sale și o schimbare, cucerind astfel playlisturile de gen. Totodată, muzica lui Jax Jons transcende genurile muzicale, pastrând ADN-ul dance.

„I Miss U” exemplifică abilitatea artistului de a realiza muzică care să rezoneze atât cu scena underground, dar și cu cea comercială. Piesa „I Miss U” este lansată după o serie de hituri care au cucerit topurile muzicale la nivel mondial, precum „You Don’t Know Me” (ft. Raye), „Harder” (ft. Bebe Rexha), „Instruction” (ft. Demi Lovato & Stefflon Don) sau „Ring Ring” (feat. Mabel).

Materialul „Snacks” a fost desemnat cel mai bun album dance în 2020.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook