29 martie 2021

Unlearn

Benny Blanco, autorul unor hituri precum „Eastside” (alături de Halsey și Khalid) sau „I Can’t Get Enough” (feat. Selena Gomez, Tainy și J Balvin), lansează o nouă colaborare deosebită, piesa „Unlearn”, alături de artista Gracie Abrams.Scris alături de Abrams, „Unlearn” apare pe noul album „Friends Keep Secrets 2” a lui Blanco, care urmează să fie lansat pe 26 martie 2021. Abrams și Blanco interpretează, de asemenea, „Unlearn” în cadrul emisiunii Late Late Show with James Corden.

În videoclipul regizat de către Jake Schreier, Gracie apare mâncând înghețată pe un container plin cu înghețată personalizată cu Benny Blanco.

Gracie Abrams a lucrat pentru prima dată cu Benny Blanco la proiectul ei de debut, „Minor”, care a fost lansat în vara lui 2020, în calitate de producător pentru single-ul principal.

Noul album al lui Blanco este o continuare a lansării sale din 2018, „Friends Keep Secrets”. De atunci, producătorul a fost în spatele numeroaselor hit-uri, inclusiv „Lonely” al lui Justin Bieber și „Obsessed” al lui Addison Rae. De asemenea, și-a lansat colaborarea cu Juice WRLD, „Real Shit”, în amintirea regretatului artist la cea care ar fi fost a 22-a aniversare a celebrului rapper.

În octombrie 2019, Abrams și-a făcut debutul oficial cu piesă „Mean It”. Primul proiect de debut al lui Gracie prezintă single-urile „21”, „I miss you, I’m sorry” și „Long Sleeves”. Numită „o artistă pe care trebuie să o urmărești” de Pigeons & Planes, Fader și iD – și încoronată de publicația Vogue UK drept una dintre cele șapte artiste, Gracie Abrams se consideră compozitoare, în primul rând. De-a lungul anilor, Abrams a împărtășit clipuri de acasă ale melodiilor sale pe rețelele de socializare, adunând peste zeci de mii de urmăritori pe Instagram înainte chiar de a lansa prima să piesă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook