12 octombrie 2021

Feels Like

Noua piesă a lui Gracie Abrams, „Feels Like”, este un experiment în care artista se distanțează de stilul ei. Cu toate acestea, melodia este excelentă, Gracie evidențiindu-și vocea puternică.Noul cântec este produs de Blake Slatkin, Carter Lang și Gracie, folosind un pian lin și sintetizatoare care creează suspans piesei. Tobele sunt spectaculoase, îmbinând perfect modul în care artista își descrie sentimentele prin intermediul versurilor.

În februarie 2022, Gracie pornește într-un turne în America de Nord, concertând de 20 de ori în 20 de orașe diferite.

În octombrie 2019, Abrams și-a făcut debutul oficial cu piesa „Mean It”. Primul proiect de debut al lui Gracie prezintă single-urile „21”, „I Miss You, I’m Sorry” și „Long Sleeves”. Numită „o artistă pe care trebuie să o urmărești” de Pigeons & Planes, Fader și iD și încoronată de Vogue UK una dintre cele șapte artiste. De-a lungul anilor, Abrams a dezvăluit clipuri de acasă ale melodiilor sale pe rețelele de socializare, adunând peste zeci de mii de urmăritori pe Instagram înainte de a-și lansa chiar prima sa piesă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook