25 ianuarie 2021

Let Me Reintroduce Myself

Gwen Stefani a revenit cu o nouă piesă „Let Me Reintroduce Myself” și un videoclip regizat de Philip Andelman, în care artista apare în cele mai iconice apariții și momente ale carierei sale.Videoclipul o surprinde pe Gwen din prezent alături de numeroase versiuni ale ei din trecut. Fanii trupei No Doubt o pot recunoaște pe Gwen din videoclipurile pieselor „Don’t Speak” sau „Just a Girl”. De asemenea, se regăsesc și apariții din momentele sale solo, remarcabile, ca cea din „Hollaback Girl”, hit-ul la care face referire în piesa „Let Me Reintroduce Myself”.

Înregistrată în timpul carantinei și scrisă alături de hitmaker-ul Ross Golan și compozitorul și producătorul Luke Niccoli, melodia „Let Me Reintroduce Myself” o găsește pe Gwen Stefani amintind fanilor de ceea ce face cel mai bine: creează muzică vibrantă și înălțătoare, care este reală și sinceră față de cine este ea ca artist. Piesa a ajuns pe locul 1 în topul iTunes, după lansarea piesei de pe 7 decembrie 2020.

„Let Me Reintroduce Myself” marchează sfârșitul unui an încărcat pentru Gwen, an în care a încheiat cel de-al cincilea sezon ca antrenor la emisiunea The Voice, sezon pe care l-a și câștigat alături de Carter Rubin. În 2020, a avut două piese pe locul 1 în topul Billboard Hot Country Songs, alături de logodnicul său, Blake Shelton, piesele „Nobody But You” și „Happy Anywhere”. Albumul ei de Crăciun, „You Make It Feel Like Christmas”, a fost reeditat cu două piese noi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook