25 ianuarie 2021

Let Me Reintroduce Myself

Gwen Stefani a revenit cu o nouă piesă „Let Me Reintroduce Myself” și un videoclip regizat de Philip Andelman, în care artista apare în cele mai iconice apariții și momente ale carierei sale.



Videoclipul o surprinde pe Gwen din prezent alături de numeroase versiuni ale ei din trecut. Fanii trupei No Doubt o pot recunoaște pe Gwen din videoclipurile pieselor „Don’t Speak” sau „Just a Girl”. De asemenea, se regăsesc și apariții din momentele sale solo, remarcabile, ca cea din „Hollaback Girl”, hit-ul la care face referire în piesa „Let Me Reintroduce Myself”.

Înregistrată în timpul carantinei și scrisă alături de hitmaker-ul Ross Golan și compozitorul și producătorul Luke Niccoli, melodia „Let Me Reintroduce Myself” o găsește pe Gwen Stefani amintind fanilor de ceea ce face cel mai bine: creează muzică vibrantă și înălțătoare, care este reală și sinceră față de cine este ea ca artist. Piesa a ajuns pe locul 1 în topul iTunes, după lansarea piesei de pe 7 decembrie 2020.

„Let Me Reintroduce Myself” marchează sfârșitul unui an încărcat pentru Gwen, an în care a încheiat cel de-al cincilea sezon ca antrenor la emisiunea The Voice, sezon pe care l-a și câștigat alături de Carter Rubin. În 2020, a avut două piese pe locul 1 în topul Billboard Hot Country Songs, alături de logodnicul său, Blake Shelton, piesele „Nobody But You” și „Happy Anywhere”. Albumul ei de Crăciun, „You Make It Feel Like Christmas”, a fost reeditat cu două piese noi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook