23 noiembrie 2021

This Is What It Feels Like

Cântăreața și compozitoarea Gracie Abrams a lansat al doilea său proiect, intitulat „This Is What It Feels Like”. A fost confirmat faptul că această colecție de piese a fost denumită un „proiect”, pentru a o ajuta pe Gracie să capete mai multă notorietate înainte să-și lanseze albumul de debut. „This Is What It Feels Like” conține 12 piese.Primul single, „Feel Like”, a fost lansat pe 1 octombrie 2021 și a fost urmat de piesa „Rockland”, lansată pe 22 octombrie 2021. Mai mult, videoclipul oficial al piesei „The Bottom” a lansată pe 12 noiembrie 2021.

Referitor la noul proiect, Gracie Abrams a declarat:

Cu siguranță am apelat la compus când nu m-am simțit bine. Iar acum, sunt capabilă să împart cu toată lumea muzica pe care am scris-o atunci când nu am avut grijă de mine. Mă regăsesc într-o postură destul de ciudată, pentru că deși piesele pe care le lansez acum par foarte recente și relevante, par și o versiune din trecut, deși cântecele sunt noi pentru restul lumii. Mă simt norocoasă că am avut șansa să lucrez la ele și că am avut alături de mine pe toate persoanele care m-au ajutat la acest proiect. Colaboratorii mei au fost minunați și foarte răbdători, chiar am simțit ca și cum aș fi avut contact cu mai mulți terapeuți. Pentru că, evident, atunci când împărtășești toate aceste lucruri te afli într-o postură vulnerabilă si sensibilă, iar ei au fost foarte drăguți și receptivi de-a lungul procesului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook