16 iunie 2021

How It Feels

Lil Baby și Lil Durk au dezvăluit proiectul comun, albumul „The Voice of the Heroes”, unul dintre cele mai așteptate albume ale anului 2021, cu giganții rap din Atlanta și Chicago, care fac echipă pentru un proiect care include colaborări cu Travis Scott, Meek Mill, Young Thug și Rod Wave. Lansarea materialului este însoțită de un videoclip cinematografic regizat de Daps pentru „How It Feels”, care îi urmărește pe Baby și Durk într-un un jaf de bijuterii, simbolizând noul lor rol de Robin Hood, de a lua de la bogați și a înapoia celor mai puțin norocoși.



Superstarul NBA, James Harden, este creditat ca producător executiv al „The Voice Of the Heroes”, întrucât a jucat un rol în debutul proiectului, iar Lil Baby a petrecut un timp considerabil în studioul lui Harden pentru a înregistra. Prietenia lui Harden și Baby a fost făcută cunoscută în mare măsură prin videoclipul în care era vizibil cadoului generos al lui Harden la sărbătoarea zilei de naștere a lui Lil Baby, din decembrie. Harden a postat și fragmente ale albumului pe Instagram.

Lil Baby și-a adăugat la colecția sa de trofee, premiul „Hip Hop Album of the Year” din cadrul galei iHeart Radio. Cel mai recent track, „We Win”, alături de Kirk Franklin a debutat pe primul loc în clasamentul Billboard Hot Gospel Songs.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook