9 iulie 2019

Goodbyes

Post Malone lansează un nou single, „Goodbyes”, care marchează prima colaborare dintre acesta și rapperul Young Thug. „Goodbyes” feat, Young Thug este produsă de către Brian Lee și Louis Bell, un colaborator frecvent al lui Post Malone, și vine la pachet cu un videoclip spectaculos.Anunțul marii lansări a fost făcut de Malone pe Twitter, de 1 iulie 2019, stârnind o veritabilă  isterie în rândul fanilor artistului. „Goodbyes” este un mix reușit de stiluri, vizibile datorită contrastului dintre cei doi rapperi, prin care se relevă treptat mesajul emoționant al piesei. Imediat după ce America a celebrat data de 4 iulie, Post Malone a decis să ofere încă un motiv de sărbătoare prin lansarea acestei spectaculoase colaborări.

Cu toate că nu a lansat niciun album în 2019, Post Malone rămâne o prezență de neclintit în cadrul clasamentului Billboard Hot 100. Cel mai recent single al său, „Wow”, și-a mențiunut poziția în primele 10 locuri în prima jumatate a anului 2019, ba chiar a atins de curând și poziția a doua, fiind depășit doar de piesa „Old Town Road” interpretată de Lil Nas X.

Nici Young Thug nu a vrut să irosească timpul în 2019 și a lansat „The London”, un material incredibil, pentru care a lucrat împreună cu J. Cole și Travis Scott. De asemenea, Thug a colaborat și cu Callboy pentru single-ul „Chariot” feat. Meek Mill și Lil Durk.

Luând în considerare talentul și succesul celor doi artiști, single-ul „Goodbyes” devine în curând o prezență nelipsită din clasamentele muzicale internaționale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook