29 noiembrie 2021

One Right Now

Post Malone şi The Weeknd continuă să se pregătească pentru noile lor ere, de data aceasta, cu o piesa împreună, „One Right Now”.Acesta este al doilea single pe care Malone l-a lansat în 2021, după lansarea din iulie a piesei „Motley Crew”.

The Weeknd a colaborat recent cu grupul EDM Swedish House Mafia, pentru „Moth To A Flame”, care s-a clasat pe locul 27 în Billboard Hot 100.

Piesa marchează, în special, prima colaborare oficială dintre cei doi artiști certificați cu Diamant de catre RIAA. Produs de Louis Bell, Brian Lee și Andrew Bolooki, single-ul „One Right Now” reunește două dintre cele mai mari voci ale muzicii în cea mai mare colaborare a anului. Videoclipul single-ului a fost regizat de Tanu Muino.

Lansarea deschide calea pentru cel de-al patrulea album al lui Post Malone, primul său material nou de la „Hollywood’s Bleeding”, din 2019, care a ajuns pe locul 1 în Billboard Top 200.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook