11 martie 2021

„Blinding Lights” – 52 de săptămâni în Top 10 Billboard Hot 100

La nici un an după lansarea albumului „After Hours”, The Weeknd mai doboară un record, mai bine zis creeaza unul nou. Hit-ul „Blinding Lights” este prima piesă ce reușește să se mențină timp de un an, 52 de săptămâni, în Top 10 Billboard Hot 100. Până în prezent nicio piesă nu a mai reușit această performanță.

Anul 2020 a fost cel mai bun an al lui The Weeknd până acum, iar printre acțiunile la care a participat se numără performance-ul de la Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv din SUA.

După 2 ani de muncă la albumul „After Hours”, se poate spune că The Weeknd a lansat unul dintre cele mai cele mai de succes albume din istorie.

The Weeknd a anunțat deja turneul oficial „After Hours”, care are loc în America de Nord și Europa. Experiența de la Super Bowl nu poate decât să dea de înteles cum urmează să fie turneul pregatit de The Weeknd. Turneul începe pe data de 14 ianuarie 2022 și se termină pe 16 noiembrie 2022. În acest interval de timp, The Weeknd are 106 show-uri în peste 20 de țări.

Single-ul „Blinding Lights” a fost lansat pe 29 noiembrie 2019 și a adunat 51 certificări de platină în 12 țări și 6 certificări de diamant în 5 țări. The Weeknd a lansat și un remix împreună cu Rosalia pe 4 decembrie 2020.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook