24 martie 2020

After Hours

The Weeknd lansează al patrulea material discografic din carieră – „After Hours” – album care include hiturile „Blinding Lights”, „Heartless” sau track-ul lansat recent „After hours”.Albumul „After Hours” conține 14 melodii și este primul material al artistului care nu include nicio colaborare.

Materialul este produs The Weeknd, alături de o serie de producători precum Metro Boomin, Ricky Reed, Max Martin și multi alții.

De la imaginile psihedelice, metaforice și unitare, până la performance-urile din cadrul unor emisiuni TV, The Weeknd a reușit să impresioneze întreg mapamondul și să creeze așteptare în rândul fanilor. Un alt element pe care am putut să îl vedem este costumul roșu pe care îl poartă artistul.

„After Hours” apare la aproape patru ani de la anteriorul album al artistului – „Starboy” (2016) și după EP-ul din 2018 – „My Dear Melancholy”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook