11 august 2021

Take My Breath

The Weeknd lansează single-ul foarte așteptat „Take My Breath”, prima piesă de pe viitorul său album, așa cum a fost anunțat în interviul coperții GQ. Piesa exemplifică abilitatea lui The Weeknd de a-și evolua, în mod constant, sunetul și priceperea de a povesti prin muzica sa. Lansarea piesei este însoțită de un vizual fascinant, regizat de Cliqua.



The Weeknd a postat despre noul material o serie de tweets ce a culminat cu un trailer. Publicația GQ a debutat primul număr la nivel mondial cu aceeași copertă pe toate edițiile, fapt care nu s-a mai întâmplat în ultimii 90 de ani. În interviul acordat publicației GQ, The Weeknd a sugerat că lansează viitoarea înregistrare și a dezvăluit un fragment din „Take My Breath” împreună cu data lansării.

„Take My Breath” marchează cel mai recent material al lui The Weeknd de la lansarea albumului său „After Hours”, apreciat de critici, lansat în martie 2020. „After Hours” este al patrulea album #1 al lui The Weeknd și este certificat cu dublu platină de catre RIAA.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook