30 aprilie 2020

Post Malone record cu piesa „Circles”

Hit-ul lui Post Malone, „Circles”, a doborât recordul pentru cea mai longevivă piesă prezentă printre primele 10 poziții ale topului Billboard Hot 100. Piesa a stat în celebrul top timp de 34 de săptămâni.Piesa „Circles” a debutat pe locul 7 în topul Hot 100, pe 14 septembrie 2019 și a ajuns în scurt timp pe primul loc, pe care a fost timp de 3 săptămâni.

„Circles”, lansată în colaborare cu Republic Records, eclipsează piesa care deținea acest record, piesă ce îi aparține tot lui Post Malone – „Sunflower”, în colaborare cu Swae Lee.

Până în prezent, hit-ul internațional a atins numere impresionante: 2,9 miliarde de play-uri, cumulând difuzările de pe radio, ascultările de pe platformele de streaming și descărcările piesei.

În plus, „Circles” devine și prima piesă care a stat 30 de săptămâni în primele 10 poziții ale topului Billboard 40 Pop Songs. Piesa a fost pe locul 1, în această listă, timp de 10 săptămâni.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook