27 octombrie 2021

Pokémon 25: The Album

„Pokémon” a lansat albumul „Pokémon 25: The Album” pentru a sărbători 25 de ani de activitate. Pe noul proiect muzical se află Katy Perry, Jax Jones, Sinead Harnett, Mabel, Lil Yachty, J Balvin, Cyn, Vince Staples, Louane, Tierra Whack, Post Malone, Yaffle, Daichi Yamamoto, AAAMYYY și ZHU.Celebrarea a început odată cu lansarea cover-ului „Only Wanna Be With You” interpretat de Post Malone. A urmat piesa „Electric”, semnată de Katy Perry, aparută în luna mai 2021. „Got ‘Em” de la Vince, „Wonderful” de la Cyn, „Take It Home” de la Mabel și ‘Game Girl” de la Louane au fost lansate în vara anului 2021.

Lil Yachty a fost printre ultimele adiții ale albumului, acesta declarând că mereu a fost un fan al francizei și că piesa lui „Believing” este un îndemn ca toți fanii să-și urmeze visurile.

„Pokémon” este unul dintre cele mai de succes seriale pentru copii. A apărut prima dată în 1996 în Japonia, urmând să devină un succes global în materie de entertainment.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook