21 mai 2020

Daisies

Katy Perry nu încetează să își surprindă fanii. După ce a anunțat că este însărcinată, artista începe un nou capitol muzical prin melodia „Daisies”, pentru care a filmat și un videoclip boem, în care o putem vedea pe Katy în toată splendoarea noului rol.„Daisies” este mai mult decât o piesă, este o poveste motivațională despre puterea omului în situații conflictuale sau contexte nefavorabile. Despre libertate și puterea de a trece peste obstacole, de a rămâne în picioare, se vorbește în videoclipul regizat de către Liza Voloshin.

Katy Perry pregătește și lansarea unui nou album, care apare pe 14 august 202. Pe noul material discografic, care vine la o distanță de 3 ani de albumul „Witness”, putem regăsi și piesa „Daisies”.

Pe lângă acestea, Katy a lansat și piese precum „Cozy Little Christmas”, „365” (în colaborare cu Zedd) sau „Harleys in Hawaii”, iar recent a prezentat publicului și piesa „Never Worn White”, cu un videoclip în care a anunțat că este însărcinată.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook