9 decembrie 2019

Cozy Little Christmas

Katy Perry nu doar că s-a lăsat învăluită cu totul de spiritul sărbătorilor, ci a ținut neapărat să ne introducă și publicul în atmosfera unică a Crăciunului lansând videoclipul festiv al piesei „Cozy Little Christmas”.Materialul video a fost regizat de către duo-ul intitulat WATTS, care a colaborat în trecut cu artiști precum Steve Aoki, Noah Cyrus. Piesa „Cozy Little Christmas” este disponibilă acum pe toate platformele digitale, după ce a fost lansată în luna decembrie 2018, în exclusivitate pe Amazon și a reușit să se claseze pe prima poziție în clasamentul Billboard’s Adult Contemporary.

„Cozy Little Christmas” este o piesă de Crăciun care își croiește drum direct către inima oricărui ascultător, ce evocă momentele speciale petrecute de Katy Perry și familia sa în Danemarca. Katy a produs și scris piesa alături de Greg Wells, care a produs și „Waking Up In Vegas”, și de Ferras Alqaisi, ce a scris și câteva dintre piesele regăsite pe albumul „Witness”.

Materialul video al piesei este, după cum ne-a obișnuit Katy Perry, unul extraordinar, spectaculos din punct de vedere vizual, plin de umor, cu un spirit ludic foarte pronunțat. Culorile, simetria și înaltul simț estetic reușesc să creioneze o înșiruire de cadre ce creează dependență.

În decursul a șase luni, Katy a lansat trei noi piese – „Harleys in Hawaii”, „Small Talk” și hit-ul premiat cu disc de aur, „Never Really Over”. Luând în considerare succesul înregistrat de noile sale materiale, Katy Perry probabil cucerește cât de curând întreaga scenă a industriei muzicale internaționale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook