9 decembrie 2019

Cozy Little Christmas

Katy Perry nu doar că s-a lăsat învăluită cu totul de spiritul sărbătorilor, ci a ținut neapărat să ne introducă și publicul în atmosfera unică a Crăciunului lansând videoclipul festiv al piesei „Cozy Little Christmas”.Materialul video a fost regizat de către duo-ul intitulat WATTS, care a colaborat în trecut cu artiști precum Steve Aoki, Noah Cyrus. Piesa „Cozy Little Christmas” este disponibilă acum pe toate platformele digitale, după ce a fost lansată în luna decembrie 2018, în exclusivitate pe Amazon și a reușit să se claseze pe prima poziție în clasamentul Billboard’s Adult Contemporary.

„Cozy Little Christmas” este o piesă de Crăciun care își croiește drum direct către inima oricărui ascultător, ce evocă momentele speciale petrecute de Katy Perry și familia sa în Danemarca. Katy a produs și scris piesa alături de Greg Wells, care a produs și „Waking Up In Vegas”, și de Ferras Alqaisi, ce a scris și câteva dintre piesele regăsite pe albumul „Witness”.

Materialul video al piesei este, după cum ne-a obișnuit Katy Perry, unul extraordinar, spectaculos din punct de vedere vizual, plin de umor, cu un spirit ludic foarte pronunțat. Culorile, simetria și înaltul simț estetic reușesc să creioneze o înșiruire de cadre ce creează dependență.

În decursul a șase luni, Katy a lansat trei noi piese – „Harleys in Hawaii”, „Small Talk” și hit-ul premiat cu disc de aur, „Never Really Over”. Luând în considerare succesul înregistrat de noile sale materiale, Katy Perry probabil cucerește cât de curând întreaga scenă a industriei muzicale internaționale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook