15 februarie 2019

365

Zedd și Katy Perry învață ascultătorii o lecție importantă odată cu neașteptata lansare a single-ului „365” – dragostea este răspunsul tuturor întrebărilor ce macină conștiința, iar viața în lipsa ei nu are niciun farmec.Optimismul și bucuria sunt elementele principale ce alimentează ritmul molipsitor al acestei piese, iar colaborarea dintre Zedd și Katy Perry le oferă ascultătorilor o experiență muzicală ce nu poate fi ignorat. Piesa „365” a fost scrisă de cei doi și produsă de Zedd.

În completarea lansării piesei „365”, Zedd și Katy lansează și un material video original, regizat de Warren Fu și bazat pe un concept gândit de Katy Perry. Nucleul videoclipului este reprezentat de întrebarea: „Oare poate Inteligența Artificială învăța ce e dragostea?” și urmărește povestea androidului Katy Perry care tânjește să fie om și începe să simtă o conexiune aparte cu Zedd.

Zedd spune:

Eu și Katy ne știm de ceva vreme, iar în momentul în care amândoi ne-am aflat în turneu în Australia, am început să lucrăm la câteva proiecte muzicale. După ce s-a încheiat turneul, am continuat să lucrăm împreună și așa „365” a început să prindă contur. Cum toate planetele ni s-au aliniat, am simțit că există o legătură specială între noi. Iubesc cum sună vocea lui Katy integrată în această piesă. Sunt încântat că o putem împărtăși cu fanii noștri.

Katy Perry adaugă:

Am fost încântată că Zedd a putut să îmi fie alături în turneul „Witness” și că în timpul nostru liber am putut compune elementele ce au condus la această piesă specială. Sunt fericită să colaborez cu o ființă atât de talentată și ancorată în realitate ca Zedd.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook