10 octombrie 2019

Good Thing

Odată cu lansarea videoclipului piesei „Good Thing”, Zedd și Kehlani ne demonstrează într-un mod jucăuș că singurătatea poate fi văzută drept o poartă spre calm și regăsire, oferindu-ne un ghid detaliat despre știința iubirii de sine.



Cu toate acestea, mesajul piesei și al videoclipului nu exclude și întâlnirea unei persoane speciale, ce s-a lăsat mult timp așteptată, acel cineva care să ne dea peste cap busola emoțională, care să poată dărma, dintr-o suflare, un întreg imperiu al singurătății.

„Good Thing” este o piesă aerată și ritmată, în care predomină sunetul fin, de sintetizator, ce se contopește perfect cu vocea caldă a lui Kehlani. Artista originară din Oakland este cunoscută pentru exploatarea unor genuri muzicale diverse, precum hip hop, R&B și pop. De data aceasta, Kelhani colaborează cu unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți DJ din lume, Zedd.

Cea mai recentă piesă a lui Zedd este reprezentată de hit-ul „365”, colaborarea dintre acesta și superstarul Katy Perry, lansată în luna februarie 2019.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook