14 martie 2012

„Kocham cię” – „Cele două cuvinte” în poloneză

Hitul trupei Taxi trece granițele țării. După zeci de variante ale videoclipului în română, după milioane de vizualizări pe Youtube, a apărut prima versiune internațională a piesei și a videoclipului „Cele două cuvinte„: „Męski Świat”, o producție poloneză, lansată pe 8 martie 2012, ca un dar dedicat femeilor.„Cele două cuvinte”, o piesă cântată în limba română, a atras atenția unor categorii de public foarte variate, de pe toate teritoriile lumii. Melodicitatea piesei, originalitatea interpretării și ineditul videoclipului au făcut ca vizualizările pe Youtube să vină de pe toate continentele.
Pentru a fi înțeleasă de toată lumea, Taxi a înregistrat o variantă în limba engleză – ”Those Three Words” – și a lansat www.thosethreewords-project.com, pentru cei care vor să creeze propria versiune a piesei și să o trimită iubitelor.

Demersul polonezilor scoate la iveală faptul că trupa Taxi are dreptate: ”Cele două cuvinte” sunt greu de spus în orice limbă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook