28 februarie 2012

Taxi live în Garaj

Miercuri, 29 februarie 2012, într-o zi specială, trupa Taxi se aude live peste tot: la Europa FM, pe Music Channel, pe Facebook și, mai ales, în Garajul Europa FM. Începând cu orele 19:30, concertul TAXI va fi transmis pe toate canalele menționate. Dan Teodorescu, Vicky Sava, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor si Darius Neagu vor fi în direct timp de o oră, cântând unele dintre cele mai iubite piese ale lor.Setlist-ul va cuprinde, în mod firesc, cel mai nou hit al trupei, ”NonStop”, dar și ”Cele două cuvinte”, piesă care s-a clasat pe locul șase în topul internațional Europa FM 2011.

Amfitrionul serii va fi nimeni altul decât George Zafiu.

”Va fi cu siguranță concertul cu cea mai largă audiență live pe care l-a avut vreodată Taxi” – declară Dan Teodorescu. ”Câteva zeci (poate sute) de mii de oameni ne vor asculta. Suntem onorați și nerăbdători. Mulțumim Europa FM și George Zafiu.”

Fanii au acces pe baza invitațiilor distribuite pe Facebook și la concursurile Europa FM. Pagina oficială a trupei TAXI este www.facebook.com/trupaTAXI.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook