9 decembrie 2013

Taxi – 15 ani

S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolul aniversar „Taxi – 15 ani”, ce are loc în data de 17 martie 2014, la Sala Palatului din București. Cu acest prilej, trupa lansează și albumul „15”, care conține, în mod deloc surprinzător, 15 piese.Una dintre cele mai iubite trupe din România, trupa Taxi este apreciată pentru mesaj, versurile inteligente, umor și melodie. Fondator, compozitor și textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a pus întreg sufletul în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-și spune povestea. O va face în stilul caracteristic, adică cu autoironie și umor. Trupa va fi însoțită pe scenă de invitați surpriză.

Din componenţa actuală fac parte Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook