3 septembrie 2012

Trilogia celor 2 cuvinte

Pe 3 octombrie 2012, după 14 ani de concerte pe scenele din toată țara, după 8 albume și nenumărate hituri, Taxi se prezintă în fața publicului în primul concert propriu de mare anvergură, la Sala Palatului, sărbătorind finalizarea seriei de videoclipuri despre „te iubesc”. După „Cele două cuvinte” și „Nonstop”, trilogia va fi întregită prin lansarea clipului „Ești iubibilă” (foarte curând!).



Taxi atrage publicul de toate vârstele, reușind să își păstreze stilul, coerența și valorile. Taxi înseamnă versuri inteligente, mesaj, muzică bună și spectacol. Fie că abordează subiecte ce țin de satira socială sau teme de dragoste, piesele trupei sunt cunoscute și fredonate de fanii care nu ratează niciun concert al trupei sau se bucură să vadă trupa în spectacole TV. Taxi are o piesă pentru fiecare, deși, după o piesă, admiratorii ajung să le asculte pe toate și apoi să le învețe pe dinafară.

Concertul de la Sala Palatului va fi de largă audiență, fiind chiar recomandat familiilor să poftească în formulă completă. Repertoriul va însuma piesele esențiale Taxi într-un spectacol în spiritul caracteristic.

Un concert Taxi înseamnă zâmbete, un pic de nostalgie, poftă de dragoste, dorința de a-ți trăi viața în conformitate cu propriile idei și concepții.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook