13 aprilie 2022

IL DIVO în concert la Sala Palatului

Celebrul grup IL DIVO concertează pe 3 noiembrie 2022 la Sala Palatului din București. După tragică veste legată de dispariția lui Carlos Marin, IL DIVO au decis să continue turneul și să-l dedice memoriei fostului lor coleg, ca un tribut sub denumirea „For Once In My Life Tour”.



Turneul IL DIVO, „For One In My Life Tour” devine un turenu tribut în amintirea lui Carlos Marin, care ne-a părăsit atât de devreme. Grupul multinațional format din David Miller din Statele Unite, Sebastien Izambard din Franța și Urs Buhler din Elveția au decis să continute turneul care este un tribut adus lui Marin. Acesta este un Greatest Hits Tour, iar celor trei li se alătură și baritonul Steven LaBrie. În concerte sunt interpretate cele mai cunoscute hituri IL DIVO, turneul beneficiind și de o producție scenică aparate.

Miller, Izambard și Buhle au declarat:

Carlos a fost o combinație rară de voce și talent. Pasiunea, felul lui ludic de a fi, simțul umorului, toate te binedispuneau. A fost iubit de milioane de fani din întreaga lume și am fost norocoși că am cântat alături de el atât de mulți ani. Ne lipsește așa de mult, iar în onoarea sa vom pune bazele Fundației Carlos Marin și ne vom gândi la el în viitoarele concerte. Să ne aducem aminte de sufletul său frumos, talentul său imens și să se odihnească în pace.

Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird și se pun în vânzare online, joi, 14 aprilie 2022, la ora 10:00.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook