5 aprilie 2018

Edvin Marton – Stradivarius Concert Show

Renumitul violonist și compozitor Edvin Marton, apreciat pentru stilul său unic de a fuziona muzica clasică cu pop-rock-ul zilelor noastre, concertează la Sala Palatului din București, pe 20 aprilie 2018, începând cu ora 20:00. Alături de Edvin Marton, pe scena de la Sala Palatului urcă Orchestra Metropolitană București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.



Spectacolul pe care Marton îl aduce la București se numește „Stradivarius Concert Show” și cuprinde reprezentații ale unora dintre cele mai aplaudate piese ale artistului: „Tosca Fantasy”, „Godfather”, „Love In Venice” și nu numai. Aceste compoziții sunt interpretate la o vioară Stradivarius realizată de celebrul lutier Antonio Stradivari în anul 1699.

Câștigător al unui premiu Emmy pentru cea mai bună compoziție originală, Marton a devenit o senzație internațională după colaborarea sa cu patinatorul rus Evgeni Plushenko și după câștigarea concursului Eurovision în anul 2008, alături de Dima Bilan.

Edvin spune în majoritatea interviurilor că este destinul lui este de a face oamenii fericiți prin muzica pe care o cântă. A început la vârsta de 5 ani, iar de atunci și până la primele concerte alături de orchestre simfonice nu a mai durat mult.

Deși iubitor al muzicii clasice, a simțit că trebuie să adapteze compozițiile și chiar să creeze unele noi dacă vrea să le cânte oamenilor din zilele noastre. Astfel au rezultat numeroase proiecte de succes, în care fuziunea dintre clasic și contemporan a cucerit marile scene ale lumii.

Edvin Marton promite un concert memorabil alături de invitații săi și invită publicul să se îndrăgostească de „Stradivarius Concert Show”.

Biletele sunt disponibile prin Ticketnet.ro şi beneficiaţi de un discount de 20% cu ocazia Paştelui.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook