14 august 2019

Prince Akeem

Mike Posner, cunoscutul producător, compozitor și interpret, nominalizat la Grammy, lansează o nouă piesă, care marchează colaborarea neașteptată dintre el și Wiz Khalifa.



„Prince Akeem” succedă lansarea din luna ianuarie a videoclipului piesei „Move On”, extrase de pe albumul „A Real Good Kid”, cel de-al treilea album semnat Mike Posner. Piesele albumului vorbesc despre felul în care Mike Posner a fost obligat sa accepte toate încercările pe care viața i le-a trimis în ultima perioadă.

Acesta este albumul care îi scoate în evidenta calitățile de povestitor prin muzică, Mike reușind să surprindă în piesele sale mesajul principal al întregului material: toate începuturile se regăsesc în cele mai tragice sfârșituri.

Tot procesul de scriere, înregistrare și masterizare al albumului a durat mai bine de doi ani. Unul dintre motivele pentru care a durat mai mult, tine și de faptul că Mike a trebuit să aibă grijă de tatăl său, în ultimele luni de viață. Albumul spune povestea vieții sale, în care a trebuit să se confrunte și cu iubirile pasionale, pierderile și, în ultimul caz, acceptarea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook