3 august 2016

Rise

Piesa „Rise”, o nouă piesă compusă de artistă Katy Perry, este coloana sonoră pentru promovarea şi transmisiunile în direct ale Jocurilor Olimpice de la Rio pe postul american de televiziune NBC. Katy Perry vine cu un puternic mesaj despre speranţă. „Rise” este un imn al convingerii, perseverenţei şi transformării.Katy Perry spune:

Este o piesă care există în interiorul meu de câţiva ani şi care a reuşit în sfârşit să iasă la suprafaţă. Am fost inspirată să o finalizez acum, decât să o păstrez pentru următorul meu album, pentru că acum, mai mult ca niciodată, este momentul ca lumea noastră să se unească. Ştiu că împreună ne putem ridica deasupra fricii – în ţara noastră şi în întreaga lume. Nu mă pot gândi la un exemplu mai bun decât atleţii olimpici, care se reunesc la Rio cu putere şi neînfricare, pentru a ne aminti tuturor cum ne putem uni în hotărârea de a fi cea mai bună versiune a noastră. Sper că acest cântec să ne inspire pe toţi să vindecăm, să ne unim şi să ne ridicăm împreună.

kp

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook