19 mai 2021

Electric

Katy Perry a lansat piesa „Electric” pentru a celebra 25 de ani de Pokemon, care este inclusă pe albumul „Pokémon 25: The Album’ Compilation”, ce aparea în toamna 2021. Pokemon celebrează 25 de ani de la apariție prin noua piesă și videoclipul lui Katy Perry. Artista este o mare fană a jocurilor și a serialului Pokemon, jucându-se pe GameBoy când era mică. Melodia a fost special creată pentru „Pokémon 25: The Album’ Compilation”.



Pentru piesa dedicată aniversării, Katy Perry a colaborat cu The Monsters & Strangerz și Jon Bellion. Aceștia au mai lucrat împreună și pentru piesa „Daisies”, de pe noul album al lui Katy, „Smile”.

Videoclipul o prezintă pe Katy, alături de Pikachu, plimbându-se prin natură și reflectând despre cum viața lor s-a schimbat în timp. La un moment dat, cei doi se opresc la un far și ajung să retrăiască primele momente din cariera lui Katy. Videoclipul a fost filmat în Hawaii, fiind realizat de Carlos Lopez Estrada, cel care a facut și filmul Disney, „Raya and the Last Dragon”.

Katy Perry a declarat că a devenit foarte nostalgică când a vizitat Pokemon Café în Tokyo, iar momentul în care a aflat că face parte, alături de Post Malone și J Balvin pentru aniversarea Pokemon, a fost unul plin de bucurie. Tema piesei este despre o evoluție continuă, ce vine din interiorul fiecăruia. În videoclip o putem observa pe Katy la începutul carierei, cât și pe Pichu, apoi pe Katy Perry, mătură, alături pe Pikachu.

Anul 2021 este plin de surprize din partea celor de la Pokemon, fiind al 25-lea an de la înființare. Pokemon este unul dintre cele mai de succes seriale pentru copii. A apărut prima dată în 1996, în Japonia, urmând să devină un succes mondial în materie de entertainment.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook