21 iulie 2021

Take It Home

Mabel a lansat o nouă piesă pentru a sărbători 25 de ani de „Pokemon”. Noua melodie, „Take It Home”, este de pe albumul „Pokémon 25: The Album Compilation”, ce apare în toamna lui 2021. Pokemon celebrează 25 de ani de la apariție prin noua piesă și videoclipul lui Mabel.



Videoclipul piesei o prezintă pe Mabel într-o cameră de hotel, fiind obosită după o zi încărcată. Artista găsește un program ce difuzează Pokemon, iar aceasta începe să viseze. În vis apare Jigglypuff, Pokemon-ul ei favorit, care o conduce pe Mabel pe scenă. Videoclipul este regizat de Sophie Ray și este filmat in Savoy Hotel din Londra.

La doar câteva săptămâni după ce a câștigat primul ei premiu BRIT Award și în timp ce se afla la jumătatea turneului „High Expectations”, lumea s-a oprit și pentru Mabel, un moment rar de pauză și procesare a ultimilor ani în care s-a aflat în atenția publicului s-a ivit. La începutul pandemiei, Mabel s-a mutat înapoi cu părinții ei, s-a focusat pe cursuri de dans și și-a canalizat toate momentele care i-au lipsit în acest nou capitol muzical. În cuprinsul acestei noi ere, cântecele transpun latura neplăcută a nopților petrecute în club – care a fost pierdută odată cu pandemia – împreună cu influențe culturale profunde pentru Mabel.

Pokemon este unul dintre cele mai de succes seriale pentru copii. A apărut prima dată în 1996 în Japonia, urmând să devină un succes global în materie de entertainment.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook