6 aprilie 2022

Good Luck

„Good Luck” este cel mai recent single semnat Mabel, Jax Jones & Galantis, și care este disponibil acum pe toate platformele de streaming via Polydor Records. Euforic, hedonistic și remarcabil, track-ul „Good Luck” îmbină subiecte precum prietenie, durere de inimă și solidaritate feminină într-o piesă pop, caracteristică lui Mabel.



Mabel a declarat:

Aceasta este piesa de care ai nevoie pentru a-ți da putere în timp ce te pregătești să ieși în oraș. Când suferi după acel cineva, dar prietenii te scot în oraș să te ajute să uiți de acea persoană.

Piesa poate fi considerată o continuare a hit-ului „Don’t Call Me Up”, această tematică este redată vizual în videoclipul dinamic al piesei „Good Luck”, în care este continuată explorarea universului din clipul single-ului „Let Them Know”, clubul reprezentând sentimentul de neînfricare.

Pentru a înțelege puterea din spatele cântecului „Good Luck”, trebuie înțelese și experințele prin care a trecut Mabel în ultimii ani. La doar câteva săptămâni după ce a câștigat primul ei premiu BRIT Award și în timp ce se afla la jumătatea turneului „High Expectations” – lumea s-a oprit și, pentru Mabel, un moment rar de pauză și procesare a ultimilor ani în care s-a aflat în atenția publicului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook