14 septembrie 2021

The 90’s

Finneas a lansat noul single, „The 90’s”. Odată cu noua piesă, Finneas a anunțat data lansării albumului de debut și a noului turneu. Albumul „Optimist” apare pe 15 octombrie 2021, iar turneul include 22 de concerte, în 18 orașe din America de Nord.



Noua melodie este despre dorința lui Finneas de a se întoarce într-o perioadă mult mai simplă, anii ’90, era fără internet și telefoane inteligente. Videoclipul este realizat de Sam Bennett, iar coregrafia realizată de Monika Felicia Smith.

Noul album conține 12 piese scrise în pandemie, care laudă puterea oamenilor și a conectăriă acestora într-o perioadă dificilă. Totodată, proiectul include și piesele „A Concert Six Months From Now”, „What They’ll Say About Us” și „Till Forever Falls Apart”, care sunt deja lansate.

Finneas apare și pe coloana sonoră a filmului „Dear Evan Hansen”, alături de Dan+Shay, Tori Kelly, SZA, Sam Smith, Carrie Underwood și alții. Aceasta este disponibilă din data de 24 septembrie 2021.

Finneas a lansat în 2021 piesa „Till Forever Falls Apart”, împreună cu Ashe, interpretând-o la Jimmy Kimmel Live și American Idol. Tot în 2021, artistul a câștigat 2 premii Grammy: Record Of The Year pentru „Everything I Wanted” și Best Song Written For Visual pentru „No Time To Die”, piesa tematică a noului film James Bond.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook