20 octombrie 2020

Lonely

Justin Bieber și Benny Blanco colaborează la o piesă foarte emoționantă, care se intitulează „Lonely”. Track-ul produs de Blanco și Finneas (fratele lui Billie Eilish) beneficiază și de un videoclip regizat de către Jake Schreier.



Bieber a declarat:

Benny și Finneas sunt doi compozitori talentați și am colaborat foarte bine cu amândoi pentru „Lonely”. Să fiu sincer, pentru mine a fost dificil să ascult melodia finală, având în vedere etapele prin care am trecut și eu. Spunând povestea asta îmi doresc să încurajez și pe alții să verbalizeze prin ce au trecut și ei.

Benny Blanco a adăugat:

Sunt foarte fericit că piesa „Lonely” a ajuns publică acum, nu doar pentru că este personală pentru mine, Justin și Finneas, ci pentru că noi, oamenii, ne simțim singuri cateodată, și fiecare dintre noi încearcă să joace rolul lui Superman și să fie puternic tot timpul. Dar, este ok să îți scoți capa câteodată și să o folosești ca pe un șervețel pentru a-ți șterge lacrimile.

Recent, Justin a lansat single-ul „Holy”, feat. Chance The Rapper, track care a ajuns pe primul loc în topul mondial Spotify.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook