2 februarie 2022

Three Dimensions Deep

Amber Mark a lansat albumul de debut „Three Dimensions Deep”. Materialul discografic este lansat după patru ani de la lansarea celui de al-doilea EP „Conexao”. „Three Dimensions Deep” conține 17 piese și poate fi împărțit în 3: Without, Withheld și Within.În prima parte Amber cânta despre propriile insecurități și anxietatea colectivă, încercând să afle răspunsuri pentru traumă și suferință. Găsind pacea și o formă de spiritualitate prin studierea teoriilor universului, Amber a găsit o nouă perspectivă asupra vieții. Proiectul este unul profund, dar și o scrisoare de dragoste pentru propria persoană. Albumul cuprinde mai multe de genuri muzicale precum, funk, R&B, soul și hip-hop. Acesta este urmat urmat de turnee în SUA, Regatul Unit și Europa.

Amber spune despre noul proiect:

„Three Dimensions Deep” este o călătorie muzicală a întrebărilor pe care începi să ți le pui atunci când vei caută răspunsuri în univers.

New York City, orașul natal al artistei, a fost afectat grav de pandemie în 2020. Astfel, Amber a început să înregistreze mai multe cover-uri, înregistrând compilația „Covered-19”. Colaborăriile cu Empress Of și DJ Paul Woolford au tras atenția multor iubitori de muzică.

Noul proiect a fost lăudat de publicații importante precum The Guardian, The Line Of Best Fit 8/10, Loud & Quiet, DIY Magazine și NME.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook