2 februarie 2022

Three Dimensions Deep

Amber Mark a lansat albumul de debut „Three Dimensions Deep”. Materialul discografic este lansat după patru ani de la lansarea celui de al-doilea EP „Conexao”. „Three Dimensions Deep” conține 17 piese și poate fi împărțit în 3: Without, Withheld și Within.



În prima parte Amber cânta despre propriile insecurități și anxietatea colectivă, încercând să afle răspunsuri pentru traumă și suferință. Găsind pacea și o formă de spiritualitate prin studierea teoriilor universului, Amber a găsit o nouă perspectivă asupra vieții. Proiectul este unul profund, dar și o scrisoare de dragoste pentru propria persoană. Albumul cuprinde mai multe de genuri muzicale precum, funk, R&B, soul și hip-hop. Acesta este urmat urmat de turnee în SUA, Regatul Unit și Europa.

Amber spune despre noul proiect:

„Three Dimensions Deep” este o călătorie muzicală a întrebărilor pe care începi să ți le pui atunci când vei caută răspunsuri în univers.

New York City, orașul natal al artistei, a fost afectat grav de pandemie în 2020. Astfel, Amber a început să înregistreze mai multe cover-uri, înregistrând compilația „Covered-19”. Colaborăriile cu Empress Of și DJ Paul Woolford au tras atenția multor iubitori de muzică.

Noul proiect a fost lăudat de publicații importante precum The Guardian, The Line Of Best Fit 8/10, Loud & Quiet, DIY Magazine și NME.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook