5 aprilie 2021

See You in Tears

După succesul piesei „Kids In The Corner”, Amber Van Day face echipă cu Ilira pentru imnul fetelor independente „See You in Tears”.Single-ul ei de debut, „Kids In The Corner”, a fost folosit pentru epica scenă de deschidere a serialului Netflix, „Fate: The Winx Saga” cu câteva săptămâni în urmă, iar Amber Van Day a cucerit topul Shazam. Piesa „See You In Tears” este compusă de către cele doua artiste și a fost înregistrat în timpul pandemiei.

Amber Van Day și Ilira, originare din Elveția cu rădăcini kosovo-albaneze, au o declarație clară pentru fetele care încearcă să le facă iubiților lor avansuri. Felul în care se uită la ei este unde acestea trag linie: „Ca un căteluș/la fereastră/el este irezistibil/așa că îl dorești/cum îl doresc și eu/dar ești delirantă”.

Vocea puternică a duo-ului vorbește, câteodată, cu umor despre de ce nu este o idee bună să interferezi in relațiile lor. „See You In Tears” este o melodie fresh, încrezătoare, deoarece Amber Van Day și Ilira caută să facă ravagii printre competiție.

Colaborarea s-a concretizat după ce Amber Van Day și Ilira au realizat că erau fane reciproce și se urmăreau reciproc pe Instagram de ceva vreme. Amber laudă vocea Iliriei ce atinge 4 octave și atitudinea ei de fată independenta. La rândul ei, Ilira o considera pe Amber sufletul ei pereche când vine vorba de piese, voce și poziția ei hotărâtă ca femeie în industria muzicală dominată de bărbați.

Amber Van Day a mărturisit despre colaborarea cu Ilira:

Am adorat să lucrez cu Ilira. Am scris împreună câteva cântece pe timpul carantinei și „See You In Tears” s-a simțit ca cel cu cea mai puternică personalitate! Ilira este o compozitoare minunată și sunt și o foarte mare fană a vocii ei. S-ar putea spune că amândouă suntem destul de deschise și nu ne este frică să forțăm limitele. Ea este o adevărată ȘEFĂ și mă inspiră și pe mine ca femeie în această industrie!

Ilira a declarat:

Urmăresc cariera lui Amber de ceva vreme. S-ar putea spune că am fost că am fost de la început fan. Când am avut sesiunea pe Zoom, eram in Elveția la părinții mei acasă, celălalt compozitor era in Berlin și Amber era în Londra, deci a fost o adunare foarte internațională. Consider ca Amber este exact ca mine când vine vorba de perfecțiune și pasiune. Chiar simt o conexiune specială cu ea din punct de vedere al personalității. Suntem amândouă femei ambițioase într-o industrie plină de bărbați, ne înțelegem reciproc.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook