28 mai 2021

Golden Wings

Zoe Wees lansează EP-ul ei de debut, „Golden Wings”, împreună cu un al treilea single, „Hold Me Like You Used To”, în care Zoe subliniază nevoia de a prețui persoanele care îți sunt aproape. Pe EP-ul care conține 5 piese sunt incluse si primele ei două single-uri „Control” & „Girls Like Us”, care au devenit hit-uri în Europa.



Referitor la noul ei single, „Hold Me Like You Used To”, Zoe a explicat:

Această piesă vorbește despre pierderea unei persoane pe care chiar o iubești și de care te simți foarte apropiat. Este dedicată străbunicii mele, care din păcate a decedat. Ea a fost o femeie atât de puternică și cea mai plină de haz persoană pe care am cunoscut-o, și încă pot să-i simt energia ei minunată. Ea este inspirația mea și știu că este încă aici.

Când a vorbit despre EP-ul „Golden Wings”, Zoe a spus:

Fiecare piesă este autobiografică și este specială pentru mine. Într-un fel, EP-ul a fost scris ca o terapie personală, fiecare cântec ajutându-mă în lupta cu sănătatea mea mentală. Referitor la străbunica mea, mama mi-a spus că cei care pleacă dintre noi ne privesc din ceruri cu aripi aurite (golden wings), și de aceea mi-am intitulat EP-ul „Golden Wings”. Când mă gândesc la aripi aurite, mă gândesc la cum străbunica mea veghează asupra mea din ceruri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook