22 noiembrie 2021

Already Dead

A fost lansată o nouă melodie de la regretatul rapper Juice WRLD, „Already Dead”. În același timp, a fost anunțată și data următorului album, „Fighting Demons”, care este publicat pe 10 decembrie 2021.



Carmela Wallace, mama lui Juice, a declarat:

Nu era nimic mai important pentru Jarad „Juice WRLD” Higgins ca atunci când lansa muzica nouă pentru milioanele de fani din întreaga lume. Acesta are un catalog imens de melodii, cu multe piese noi pentru anii ce vor urma. Jarad a fost mereu sincer despre situațiile prin care a trecut, iar prin geniul său muzical acesta își exprimă sentimentele. El nu a renunțat niciodată, iar prietenii și familia i-au fost mereu alături.

Anteriorul material discografic, „Legends Never Die”, lansat pe 10 iulie 2020, a debutat pe primul loc în Billboard Hot 200 și a staționat pe această poziție timp de 2 săptămâni. Totodată, proiectul a oferit 5 piese care au intrat în Top 10 Billboard Hot 100.

În aprilie 2020, Carmela Wallace a înființat cu ajutorul Grade A și Interscope Records „Live Free 999 Fund”. Acest fond ajută tinerii să-și învingă propriile bătălii interioare prin intermediul iubirii, fericirii și onestității sentimentale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook